Juwelenwinkel met eigen herstellingsdienst.

Behalve de verkoop van uurwerken en juwelen, leveren wij heel wat andere diensten in onze juwelenwinkel in Roeselare. Zo zorgen wij onder meer voor het herstellen van uw horloge of voor het graveren van uw juwelen.

Onze herstellingen

Wanneer uw juweel, horloge of klok even niet meer mee wil, kan u bij Vanbesien rekenen op een minutieuze herstelling. Dankzij de vele jaren ervaring in de sector lossen wij elk euvel in een mum van tijd op. Alle herstellingen gebeuren door onze eigen hersteldienst, waardoor alles snel kan opgelost worden.

Persoonlijk ontwerp

Heeft u graag een geheel eigen ontwerp? Dan kunnen wij voor u zonder problemen een nieuw juweel maken op basis van een persoonlijk ontwerp. Wilt u een juweel laten graveren? Dat kan. Alle gravures zijn hier mogelijk. Een logo, foto of vingerafdruk, het kan allemaal.

 

Talrijke merken

Wij kopen ook oud goud op. Breng dus gerust uw oude juwelen bij ons binnen. Vindt u het merk dat u zoekt niet terug op onze site of in onze winkel? Geen nood. Op aanvraag kunnen wij u ook andere merken aanbieden.

Kortom, voor elk wat wils: van klassiek tot modern, van basic tot hip, kleine en grote modellen. Wij proberen steeds de nieuwste modellen in huis te halen, zowel van kinderuurwerken als dames- en herenuurwerken.

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op als u met een vraag zit over de diensten van juwelenwinkel Vanbesien BVBA in Roeselare. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.